به گزارش وبدا ، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد در معیت جمعی از مدیران با خانواده شهید حافظی دیدار و گفتگو کرد دکتر کیانی ضمن تسلیت رحلت رسول اکرم (ص)و شهادت امام رضا (ع) اظهار کرد :باعث خوشبختی است که پیوند اعضا با اشاعه یک فرهنگ انسان دوستانه در اقشار مردم نهادینه میشود.
وی در ادامه افزود: در خانواده شهید حافظی عروجی دیگر را شاهد هستیم ، برکات و دعای خیر خانواده های گیرندگان پیوند اعضا در خانواده ایشان تجلی ادامه راه شهید ، از خودگذشتگی ، فداکاری ،ایثارو کمک به همنوع می باشد.
مسئول واحد فراهم آوری پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد :این اقدام حیاتی در قالب هزار و نو د و دومین عمل اهدای عضو از بیمار مرگ مغزی در این دانشگاه صورت گرفت.
دکتر ابراهیم خالقی افزود:بیمار مرگ مغزی روانشاد علی اکبر حافظی که از بیمارستان امام رضا(ع)معرفی شده بود پس از انجام مراحل تایید مرگ مغزی و رضایت خانواده اش در بیمارستان منتصریه زیر عمل انجام اهدای عضو قرار گرفت .
وی ادامه داد ؛ کبد زنده یاد به آقای ۵۵ ساله ساکن چناران ،قلب به آقای ۳۹ ساله ساکن نیشابور ،گیرندگان پوست خانم ۲۶ ساله ساکن تربت حیدریه و آقای ۲۵ ساله ساکن مشهد به صورت رایگان اهدا و پیوند شدو قرنیه ها جهت پیوند به بانک چشم ارسال شدند.
مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوند در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه گفت با شکوه ترین لحظه که نقطه آغازین و عطف کمک به همنوع در پیوند اعضا به شمار می رود ، لحظه ای است که با رضایت والدین تلالو می نماید.


