خدمت به مردم در حوزه سلامت والاترین نعمت و موهبت خداوند است

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

به گزارش وبدا دکتر دارابی به مناسبت روز پزشک در  جمع  پزشکان بیمارستان امام حسین(ع)حاضر شد و با اشاره به  روایتی از امام جعفرصادق (ع) اظهار  کرد : هر اجتماع  به سه  عنصر فقیه دانشمند  پرهیزگار ، زمامدار ،امین خیرخواه مردم و پزشک دانای مورد اعتماد نیاز دارد.

دکتر دارابی در ادامه افزود:علم طبابت به تنهایی متکی به  کتب پزشکی نیست  بلکه  تجربه اساتید و  پزشکان  و کتابها و رفرنس های پزشکی  لازم و ملزوم هم هستند.

وی  در ادامه با تاکید براهمیت و جایگاه روحانیت و پزشکان در بین مردم خاطر نشان  کرد: اهمیت طبابت در دین ما توصیه شده است و این نشانه  مسئولیتی است  که به عهده  پزشکان  گذاشته شده است.

 رئیس دانشگاه علوم  پزشکی  ضمن تشکر از پزشکان و کادر بیمارستان در ادامه افزود علی رغم اینکه مطالبات  پرسنل  چندین ماه معوق است  اما هیچ کم وکاستی در کیفیت وکمیت  خدمات در بیمارستانها دیده نشده  و همچنان پزشکان ، پرستاران  و دیگر اعضای تیم پزشکی به ارائه  خدمت  می پردازند.

دکتر دارابی  اظهار کرد: تلفیق درمان و ارزشهای اسلامی نشان دهنده این است  که  ما درزمینه تزکیه  نفس و نجات جان انسانها  موفق هستیم

وی خاطر نشان کرد:  حفظ اخلاق حرفه ای وخدمت در حوزه سلامت والاترین خدمت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی  در ادامه افزود: امروزه با موج بیماری های غیر واگیر مواجه ایم که لازمه آن همکاریهای برون بخشی  با شهرداری ، شورای شهر، استانداری  وامام جمعه محترم  است.

 در خاتمه به رسم یادبود  به  تعدادی از پزشکان نمونه هدایایی اعطا شد