پرداختی سه ماه از کارانه های معوق

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

 

به گزارش وبدا  سه ماه  ازکارانه های  معوق  پرداخت شده است.

محمد رضا وزیری در گفتگو با وبدا با اشاره به مطالبات سنوات گذشته دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تامین اجتماعی  اظهار کرد :از محل این اعتبارات مبلغ  119 میلیارد ریال به دانشگاه ابلاغ شده است.

مدیر امور مالی دانشگاه در ادامه افزود : بر اساس دستور ریاست دانشگاه و معاون توسعه تدابیری اندیشده شد که از این مبلغ ، کارانه های اسفند ماه 96 وفروردین و اردیبهشت 97 پزشکان و پرسنل به طور کامل پرداخت شود .

محمد رضا وزیری ازدوبخش پرداختی شامل ماه های اسفند و فروردین خبر داد که  پروسه پرداخت کارانه اردیبهشت  ماه نیز در حال اجرا می باشد.

وی در ادامه افزود : ازمحل این اعتبارات دارو و ملزومات بیمارستانها نیز به مدت  دو ماه تامین شده است  و همچنین جهت پزشکان تمام وقت دانشگاه  مبلغی به صورت علی الحساب پرداخت می گردد.

مدیر امور مالی دانشگاه  با تاکید بر پیشرو بودن دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پرداخت کارانه ها در مقایسه با دیگر دانشگاه های کشور خاطر نشان کرد : جهت کلیه پزشکانی که قرارداد تفاهم نامه ای دارند 50 درصد  از کارانه  تخصیصی تا سقف 10 میلیون تومان به روز پرداخت میشود و همچنین علی الحساب قاصدک به پرسنل تا سقف 50 تا 60 درصد به صورت ماهیانه همراه حقوق پرداخت میگردد.