حوزه رياست

بازدید رئیس داشگاه ازمراکز جامع سلامت 16 ساعته و کلینیک ویژه سیدی

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

به  گزارش  وبدا  رئیس دانشگاه  علوم  پزشکی مشهد  و معاونین  بهداشت  و درمان  از مرکز  جامع سلامت  16 ساعته  و کلینیک ویژه سطح  دو  واقع در منطقه سیدی بازدید کردند.

دکتر بحرینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد  با بازدید از این مراکزضمن عرض خسته نباشید وخدا قوت به همکاران در جریان تجهیرات وروند ارائه  خدمات درخصوص بیماریابی ویروس کووید -19 قرار گرفت .

دکتر قلیان معاون بهداشت دانشگاه درحاشیه این بازدید در گفتگو با وبدا اظهار کرد: با بهره برداری از مرکز جامع سلامت سیدی  در سال جاری ، جمع کثیری ازجمعیت هم وطنان زیر پوشش این مرکز قرار گرفته اند ؛ودر پی شیوع  ویروس کووید – 19 با هدف خدمات رسانی بیشتربا رویکرد  شناسایی بیماران ، پیشگیری از شیوع بیماری و ارجاع بیماران مشکوک به سطح دو به یکی ازمرکز جامع سلامت  16 ساعته  تبدیل شده است.

وی در ادامه افزود : این مرکز از ساعت 7:30 تا 10 شب خدمات رسانی دارد  و بیماران شناسایی شده مشکوک ویزیت و در صورت نیاز از سطح یک به  کلینیک درمانی سیدی که در مجاورت این مرکز قرار دارد ارجاع می شوند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: این مرکز جمعیت  25 هزار نفری منطقه سیدی را پوشش می دهد.

گفتنی است در حال  حاضر 19 مرکز جامع سلامت  16 ساعته در نقاط  مختلف شهر خدمات رسانی  می  کنند.