سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسفراین منصوب شد

206.jpg - 4.57 kB

رئیس  دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حکمی، "سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسفراین" رامنصوب کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد علی کیانی در این حکم خانم دکتر طاهره توفیقیان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار را به عنوان "سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسفراین" منصوب نموده است.

تعیین خط مشی اجرایی دانشکده در قالب سیاست های علمی ، آموزشی و پژوهشی، نگرش واقع بینانه به مشکلات حوزه دانش و سلامت و تلاش در جهت حل سریعتر آنها با توجه به امکانات موجود و در دسترس دانشکده ،توجه به امر اعتدال ، توانمندی و شایسته سالاری در انتصابات و تکریم اعضای هیات علمی ، مدیران و کارکنان ،ایجاد فضای همدلی با تمامی همکاران هیات علمی ، مدیران ، کارکنان و دانشجویان بر پایه تصمیمات کاملا عدالت محور و شفاف و با قاطعیت در اجرا ،صیانت از منابع انسانی ، فیزیکی و مالی دانشکده،تامین ، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم به ویژه محرومین و نیازمندان،ارتقای برنامه های جاری حوزه های آموزشی ، پژوهشی ، بهداشتی ، درمانی ، فرهنگی ـ دانشجویی و نظارت بر حسن اجرای امور و حسن تعامل با دانشگاه های کلان منطقه 9 کشور  از جمله مواردی است که در این حکم به آن تاکید شده است.