برگزاری همایش شهید دیالمه نیاز امروز در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

همایش شهید دیالمه نیاز امروز ،با حضور جمعی از اندیشمندان، مسئولان ارشد کشوری و استانی، خانواده معظم شهدا و ایثارگران در مجتمع شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدصبح امروز آغاز به کار کرد.

به گزارش وب دا، دیالمه، جوان حکیم، نماد صیرورت بر صراط مستقیم، دیالمه، احیاگر مکتب اهل بیت علیه السلام، دیالمه شهید بصیرت و جهاد تببین، دیالمه از نهضت بیدارگری تا نهاد حیات طیبه، دیالمه تبلور سبک زندگی اسلامی و شهید دیالمه منتظر راستین با حضور دکتر جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، جمعی از مسئولان کشوری و استانی، اعضای هیات علمی و خانواده معظم شهدا  برگزار می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این همایش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس به ویژه شهیدان هفتم تیر ماه با بیان اینکه در تاریخ انقلاب اسلامی یکی از پرمعناترین و کامل ترین تعابیر در زمینه شهدای شاخص، تعابیری است که امام خمینی(ره) در خصوص شهید بهشتی بیان نموده است اظهار کرد: در خصوص واقعه هفتم تیر اقدامات و برنامه های متعددی با محوریت شهید بهشتی برگزار شده است.

دکتر محمد علی کیانی با بیان اینکه 9 نفر از شهیدان هفتم تیر ماه از جمله شهید دیالمه متعلق به استان خراسان رضوی هستند تصریح کرد: در این راستا به منظور تبیین شهدای شاخص به ویژه شهید علم و عمل دانشگاه، " دکتر عبدالحمید دیالمه " برگزاری همایش دیالمه نیاز امروز در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه شهید دیالمه جوانی مومن، متعهد، حکیم بود که در بستری علمی، عملی، معنوی و اعتقادی رشد یافت تصریح کرد: این شهید والامقام که در زمان شهادت تنها 27 سال سن داشت، منشاء اقدامات موثر و مهمی در انقلاب اسلامی بود، و راه اندازی مجمع تفکرات شیعی از جمله اقدامات مهم ایشان بود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه امروز بیشتر از هر زمان دیگری نیاز به گفتمان شهیدان شاخصی همچون دیالمه، چمران و بهشتی داریم و باید تبیین گفتمان شهیدای شاخص استمرار یابد اظهار کرد: در این راستا دبیرخانه دائمی شهید دیالمه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شده است تا بتوان به شکل مناسبی به این موضوع پرداخته شود.

دبیر اجرایی همایش شهید دیالمه نیاز امروز نیز، در این همایش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر و والامقام با تاسی از سیره حضرت زینب کبری(س) در مسیر زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا گام برمی‌داریم و در یک نمونه آن برگزاری همایش شهید دیالمه، نیاز امروز را خواهیم داشت.

دکتر محمد رضا صابری با اشاره به تشکیل کمیته‌های ۹ گانه همایش شهید دیالمه، نیاز امروز، گفت: در همین خصوص کمیته‌های اجرایی، علمی، پژوهشی، آثار و اندیشه‌، تاریخ‌نگاری، اطلاع‌رسانی، حوزوی، دانشگاهیان و دانشجویان فعال شده و پیش از برگزاری این همایش ۱۲ جلسه با حضور مسئولان و اعضای این کمیته‌ها برگزار شد.

دبیر اجرایی همایش شهید دیالمه، نیاز امروز با اشاره به اینکه در این همایش از حضور و ظرفیت خانواده شهید دیالمه و عموم جوانان به‌ویژه دانشجویان، تمامی دانشگاهیان، نخبگان جامعه و تمامی دغدغه‌مندان جامعه بهره‌مند شدیم، بیان کرد: شهید دیالمه در طول حیات پربرکتش ۲۱ کتاب نوشته و به چاپ رسانده، مطالبی که اکثر آنها نیاز امروز بوده و اینگونه نیست که بگوییم مطالبی قدیمی بوده و کهنه شده است.

دبیر اجرایی همایش شهید دیالمه، نیاز امروز ادامه داد: همزمان با برگزاری همایش شهید دیالمه، نیاز امروز نمایشگاه جانبی برپامی‌شود و آثار آن تا پایان سال ۱۴۰۱ در قالب نمایشگاهی در تمامی دانشگاه‌های خراسان رضوی در معرض دید عموم مردم و دانشگاهیان قرار می‌گیرد.

دبیر اجرایی همایش شهید دیالمه، نیاز امروز با ذکر این نکته که یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته برگزاری مسابقه کتابخوانی در حوزه دانشجویی بود، تاکید کرد: در روز برگزاری همایش به ۳۰ نفر از برگزیدگان جوایز فرهنگی یک میلیون تومانی اهدا می‌شود.

شهید دیالمه صیرورت بالا و سیر ملکوتی ویژه‌ای در طول حیات پربرکتش داشت

دبیر علمی همایش شهید دیالمه، نیاز امروز گفت: شهید دیالمه در طول عمر ۲۷ ساله و حیات پربرکت خویش صیرورت بالا و سیر ملکوتی ویژه‌ای داشت.

به گزارش وب دا، دکتر هادی وکیلی با بیان اینکه شهید دیالمه از اردیبهشت ۱۳۳۳ تا تیر ۱۳۶۰ زیست و صیرورت بالا و سیر ملکوتی ویژه‌ای داشت، خاطرنشان کرد: در سخنرانی‌های پرشمار شهید دیالمه ۸ سخنرانی کلیدی با موضوع صیرورت داشتیم و مسیر ترسیمی‌اش این بود که عبد حمید باشد و نام عبدالحمید زیبنده این شهید عزیز است.

دکتر وکیلی تاکید کرد: از همکاری شایسته ریاست و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بابت برگزاری این همایش باشکوه تقدیر و تشکر می‌کنیم و امیدواریم که با فعالیت دبیرخانه دائمی شهید دیالمه در دانشکده داروسازی مشهد که به نام این شهید عزیز زیبنده خواهد شد منشا خیرات و برکات بسیار برای عموم مردم به‌ویژه جامعه دانشگاهی باشد.

0105.jpg - 103.75 kB