بازدید رییس دانشگاه از پروژه های در حال ساخت مجتمع های آموزشی و پژوهشی

به گزارش وبدا دکتر کیانی از دو پروژه دانشگاه شامل پروژه مجتمع آموزشی دانشگاه و پروژه پژوهشگاه دانشگاه بازدید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی، با ارائه راهکار و دستور اکید به حوزه های مربوط مبنی بر حل مشکلات پروژه ،بر تسریع در اتمام پروژه ها اظهار کرد:بایستی با توجه به نیاز حوزه های آموزشي و پژوهشی دانشگاه و همچنین ایجاد زیر ساختهای مناسب جهت جایگزینی دانشکده های فرسوده و به منظور ایجاد شرایط فیزیکی مناسب تحصیلی برای دانشجویان در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش کرد.
مهندس رحیمی در گفتگو با وبدا ،اظهار کرد: پروژه پژوهشگاه با زیر بنایی بالغ بر ۱۳۰۰۰ متر مربع، شامل ازمایشگاههای جامع و استاندارد پژوهشی است که با توجه به وجود دانشکده ها در پردیس دانشگاه باعث دسترسی سریع و‌مناسب دانشجویان و اساتید به حوزه پژوهشی خواهد بود.
وی در ادامه از بهره برداری دانشکده ها تا پایان سال و همچنین بهره برداری
فاز اول پژوهشگاه در پاییز سال جاری خبر داد.
مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه در ادامه افزود:قسمتی از تامین اعتبار پروژه ها از محل ردیف پروژه های عمرانی وزارت تامین شده و مابقی اعتبار هم توسط حوزه معاونت توسعه در حال رایزنی و پیگیری می‌باشد.

گفتنی است، پروژه مجتمع اموزشی با زیر بنایی بالغ بر پنجاه هزار متر مربع شامل دانشکده های طب سنتی، پیراپزشکی، بهداشت ، پرستاری، دانشکده علوم و فنون نوین و دانشکده مجازی است که دارای فضاهای استاندارد آموزشی هستند.