نشست سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ایثارگران و جانبازان

آسایشگاه جانبازان امام خمینی (ره) در پارک ملت مشهد  میزبان جانبازان  بالای ۷۰ درصد و قطع نخایی است
به گزارش وبدا در نخستین روز ماه ربیع الاول  سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد همراه با معاون ریس جمهور و رییس بنیاد شهید با جانبازان نخایی دیدار و گفتگو داشتندو با اهدا گل از تمامی رشادت ها وایثارگری های آنان تجلیل کردند .
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهدضمن اینکه پای درد دل این عزیزان نشست  اظهار کرد:مایه خرسندی است  که بتوانیم به جانبازان عزیز خدمت کنیم  و گره گشای مشکلات آنان باشیم .وی در ادامه به جهت رفاه حال جانبازان ۷۰ درصد ازاعلام یکی از مراکز درمانی ثابت  با متخصصین متمرکز در آن بیمارستان و جانمایی چند تخت مخصوص شرایط خاص جانبازان نخایی در آینده نزدیک خبر داد .
در ادامه دکتر قاضی زاده هاشمی با تاکید بر اینکه از نظر زیر ساختی با کمبود فضای درمانی مخصوص جانبازان  و آسایشگاه  مواجه ایم گفت:  فرآیند ارائه خدمات  به جانبازان و خانواده های ایشان از جمله همسران که به صورت پرستار تمام وقت خدمت رسانی میکنند در حال باز نگری است.

140 جانباز قطع نخایی به صورت بستری شبانه روزی در آسایشگاه امام خمینی (ره) از مراکز درمانی بیمارستان امام رضا(ع) و بیمارستان قائم (عج) خدمات درمانی بستری و سرپایی دریافت می کنند.