پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز بهورز

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پیامی فرا رسیدن دوازدهم شهریور روز بهورز را به فعالان خستگی ناپذیر خط اول ارائه خدمات بهداشتی و درمانی استان خراسان رضوی تبریک گفت.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفی مهرابی بهار در این پیام آورده است،بی شک بخشی از موفّقیتهای بزرگ نظام سلامت که تأثیری بنیادین در ارتقای سلامت جامعه داشته است مرهون تلاشهای دلسوزانه و مسؤولانه بهورزان است که به عنوان صف مقدم جبهه بهداشت و درمان در مناطق روستایی، با کمترین هزینه و امکانات و با آموزش مناسب ، نقش مهم و تاثيرگذاری در پیشگیری از بیماریهاي واگير و غيرواگير و حفظ و صیانت از سلامت مردم دارند.

پيوستگي ارائه خدمات و خدمت رساني از مهم ترين خصوصيات و ويژگي هاي نظام سلامت كشور است؛ زنجيره مستحكمي كه تك تك حلقه هاي آن از ابتدايي ترين سطح تا پيشرفته ترين سطح، همه و همه لازم و ملزوم يكديگرند تا بتوانند استحكام غائي مدنظر كه سالم بودن جامعه و تامين سلامت مردم مي باشد را به خوبي و با كارآيي بالا به منصه ظهور برسانند.در اين ميان يكي از مهم ترين و ابتدائي ترينِ اين حلقه ها، عملكرد خادمان و سربازان بي ادعايي است كه در گوشه و كنار اين مرز و بوم، حضوري فعال داشته و در راه حفظ و ارتقاء سلامت گام بر می دارند.

امروز با تلاش شما همکاران ارزشمندم، شاهد ارتقای سطح سلامت جامعه روستایی ، افزایش شاخص‌های بهداشتی، کاهش مرگ و میر کودکان و زنان باردار، ریشه کنی بیماریهایی نظیر فلج اطفال و... در استان هستیم. این دستاوردها مرهون تلاشهای مجدانه شما بهورزان آموزش دیده در راستای ارایه خدمات پیشگیری، درمان اولیه، آموزش سبک صحیح زندگی، مراقبت از مادر و کودک، ترویج افزایش موالید، مراقبت از سالمندان و ... است که شایسته تقدیر  می باشد.

اینجانب ضمن قدردانی از تمامی بهورزان فعال در مناطق روستایی استان خراسان رضوی، روز بهورز را صميمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و سلامتي و توفیق روزافزون همه شما عزیزان و همچنين تمامي تلاشگران عرصه سلامت را از درگاه ايزد منان مسئلت می نمايم.