تجلیل از خبرنگاران حوزه سلامت با حضور هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

هم اندیشی هیات ريیسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با جمعی از خبرنگاران شاغل در رسانه های استان خراسان رضوی به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این نشست دکتر شاپور بدیعی ريیس دفتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد، حجت الاسلام طباطبایی نماینده مقام معظم رهبری در این دانشگاه، حجت الاسلام مهدی ابراهیمی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و  دکتر حمیدرضا بهرامی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد سخنرانی کردند.

همچنین دکتر هادی مدقق معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، دکتر محمد صابری معاون غذا و دارو، دکتر اکبر شمسیان قائم مقام رئیس دانشگاه، دکتر محسن تفقدی معاون پژوهشی این دانشگاه و دکتر محمد اعتضاد رضوی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  سخنانی را ایراد کردند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی سخنانی در این نشست گفت: ارتباط این دانشگاه با رسانه ها لحظه ای و همیشگی است و اکنون تعامل خوبی بین دانشگاه علوم پزشکی مشهد و رسانه های جمعی وجود دارد.
دکتر علی عماد زاده افزود: از ابتدای سال 94 تاکنون 77 نشست خبری و هفت تور رسانه ای توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شده است.
وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون اقدامات و رویدادهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه عمرانی، بهداشتی، درمانی و پژوهشی در قالب یک هزار و 300 خبر در رسانه ها چاپ و درج شده است.
وی خاطر نشان کرد: در این مدت هم چنین 33 برنامه زنده سیمای سلامت، 14 برنامه پیرامون سلامت روان و 14 برنامه در زمینه طب سنتی مشترک بین صدا و سیما و دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید و پخش شده است.