تصویب برنامه راهبردی در هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای تعیین افق 5 ساله دانشگاه در هیات رييسه دانشگاه مورد تصویب قرار گرفت.

به گزارش وب دا، دکتر سید محمد حسین بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این خبر افزود: با توجه به انقضاء برنامه راهبردی پیشین، اهمیت تدوین سند راهبردهای جدید، به عنوان سند بالادستی جهت دستیابی به اهداف بلندمدت در دانشگاه بیش از پیش احساس می شد، از این رو لزوم تدوین برنامه راهبردی در هیات رئیسه دانشگاه مصوب و مسئولیت این مهم به معاونت توسعه مدیریت و منابع محول گردید.

دکتر بحرینی گفت: در این راستا پس از شکل‌گیری دبیرخانه تدوین برنامه راهبردی در مدیریت نوسازی و تحول اداری، کمیسیون برنامه‌ریزی راهبردی و در کنار آن کارگروه تخصصی تدوین برنامه راهبردی دانشگاه با مشارکت نمایندگان تام الاختیار کلیه معاونت ها و حوزه ریاست تشکیل شد. این کمیسیون، بعد از بررسی اجمالی برنامه‌های راهبردی قبلی دانشگاه، مقرر نمود برنامه راهبردی در کارگروه تخصصی تدوین و نتایج در جلسات کمیسیون مورد بررسی قرار گیرد. بدین منظور کارگروه تخصصی ضمن بررسی اسناد بالادستی و وضعیت موجود و توانایی‌های دانشگاه از نظر مدیران سطح راهبردی، با برگزاری جلسات متعدد ماموریت، چشم‌انداز و ارزش‌های بنیادین دانشگاه را تدوین کرد.

در ادامه محسن صادق پور مدیر نوسازی و تحول اداری دانشگاه در بیان جزئیات این طرح گفت: در راستای تدوین برنامه راهبردی دانشگاه و پس از شکل گیری کارگروه تخصصی با همراهی مشاورین خبره ابتدا با شناسایی عوامل داخلی و خارجی و امتیازدهی به وضع موجود و اهمیت آنها، موقعیت راهبردی دانشگاه به صورت تدافعی تعیین گردید و با استفاده از تحلیل دودویی عوامل داخلی و خارجی، راهبردهای مناسب استخراج شد. در نهایت گفتنی است این راهبردها پس از تایید و اعلام نظر کمیسیون برنامه‌ریزی راهبردی، معاونت‌ها و ستاد برنامه، در هیات رئیسه و هیات امنای دانشگاه مصوب گردید.

مدیر نوسازی و تحول اداری دانشگاه در پایان اضافه نمود: مجموعاً در راستای تدوین برنامه راهبردی دانشگاه علاوه بر تشکیل 6 جلسه کمیسیون و 32 جلسه کارگروه تخصصی، طرح در دو جلسه ستاد برنامه دانشگاه و دو جلسه هیات رئیسه، بیش از 2500 نفر ساعت زمان کارشناسی در دبیرخانه صرف گردید و جای این امیدواری وجود دارد که این تلاش‌ها، که تصویر مشترک از آینده‌ی مطلوب دانشگاه ارائه می‌دهد، مورد قبول درگاه حضرت حق قرار گیرد.